Wij zoeken..

Content Schrijvers

Voor onze hoofd website Ondeugend Nederland zijn wij op zoek naar content schrijvers die het leuk vinden om erotische artikelen en verhalen te schrijven. Dit kunnen artikelen zijn over nieuws uit de erotisch wereld zoals erotische influencers, pornosterren, cam modellen maar bijvoorbeeld ook reviews over een erotische websites, artikelen of interviews met mensen die een beroep uitoefenen wat erotische gerelateerd is zoals fotografen, beeldhouwers etc.

Je kan het zo gek niet bedenken als het maar erotisch gerelateerd is.

Wat verwachten we van jou?

Je bent enthousiast en zoals je kan begrijpen niet preuts aangelegd 😁. Je hebt totaal geen problemen als het om erotiek gaat of dit nu soft of hardcore is en je vindt het geen probleem om hier over te praten/schrijven. Je kan goed communiceren met anderen al zal dit voornamelijk met de hoofdredacteur zijn.

Opleiding, geslacht, afkomst en geaardheid is voor ons niet belangrijk zolang je maar aan de volgende eisen voldoet:

 • Je bent 21 jaar of ouder.
 • Je hebt een enthousiast en open-minded karakter.
 • Affiniteit met de erotische industrie.
 • Je vindt het leuk om op onderzoek te gaan en/of te ondernemen en hierover te schrijven.
 • Je grammatica hoeft niet feilloos te zijn want dat is die van ons ook niet maar wel willen streven naar een goed geschreven stuk.
 • Minstens 1 toevoeging aan de site per week, meer mag natuurlijk altijd.

Wat kan je van ons verwachten?

Zoals je al kon lezen zijn alle functies momenteel op vrijwillige basis maar dat betekent niet dat het het niet waard is om aan ons platform bij te dragen en daarom beschrijven hieronder de voordelen:

 • Een profiel met links naar je social media profielen. Naarmate het bezoekersaantal toeneemt zullen meer mensen je artikelen/verhalen/reacties lezen, vervolgens benieuwd zijn wie de persoon er achter is en zullen dan je SM links aantikken dat is gratis meer exposure voor jou.
 • Gratis Premium lidmaatschap op het forum. Dit ontgrendeld een aantal premium opties op het forum waaronder de mogelijkheid om een banner onder je berichten te laten zien, aangepaste titel en nog meer..
 • Korting op toekomstige producten en aanbiedingen. We zijn zelf bezig met een aantal producten maar verwachten in de toekomst ook producten en aanbiedingen van derden te krijgen en als bijdrager aan ons platform krijg jij dan korting en als het even kan een aantal freebies.😁
 • Wanneer we echt groot zijn geworden wellicht vergoedingen voor nieuwe bijdrages.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng. We staan altijd open voor nieuwe ideeën,feedback en kritiek om het platform te verbeteren.

Mocht je na alles gelezen hebben denken van; Dat lijkt me super leuk! Vul het contact formulier onder aan de pagina in en wellicht spreken we elkaar snel!

Forum Moderators

Voor ons Ondeugend Nederland forum zijn wij op zoek naar vrijwillige forum moderators. Dit betreft een functie die je zeker niet moet onderschatten gezien het een erotisch platform betreft. Je kan natuurlijk al raden dat dit allerlei soorten mensen trekt en waar veel mensen samenkomen is er drama.😁

Omdat iedereen welkom is op ons platform zullen er gegarandeerd mensen zijn die elkaars afkomst of seksuele voorkeur niet kunnen accepteren en misschien de confrontatie aan gaan. Op zo’n moment stapt de forum moderator in en handelt de situatie op de juiste manier af. Dit kan bijvoorbeeld door middels van een waarschuwing, een tijdelijke ban of een permanente ban. Dit hangt af van de ernst van de situatie en of de desbetreffende gebruiker al vaker de fout is in gegaan.

Forum moderators hebben vaak een bepaalde aanzien op het forum en over het algemeen is het leuk om met de community te communiceren maar soms zal je streng moeten kunnen optreden.

Een aantal taken die van een Moderator verwacht worden zijn:

 • Je overziet het forum, verplaatst topics naar het juiste forum wanneer deze in het verkeerde gedeelte geplaatst zijn, voegt topics samen wanneer dit nodig is en in sommige gevallen sluit je een topic nadat je reactie hebt gegeven waar je uitlegt waarom je het desbetreffende bericht sluit.
 • Je handelt naar gebruikers die de forum regels hebben overtreden. Dit kan zijn vanwege discriminatie, intimidatie, oplichting, het niet respecteren van andere gebruikers of het forum team. Sancties bestaan uit een waarschuwing dmv een punten systeem, tijdelijke of permanente ban. Onze forum software heeft daar tools voor zodat een gebruiker niet kan zien welke moderator gehandeld heeft.
 • Je handelt rapportages af. Bij elke bericht kunnen leden het bericht rapporteren en hier krijgen moderators dan een melding van. Deze handel je af naar het beste van je weten.
 • Voor de rest zijn moderators ook gewoon actief als gebruikers en reageren op topics die ze leuk vinden en starten zelf topics waar ze interesse in hebben.

Wat verwachten we van jou?

Ervaring als forum moderator is een pré maar geen vereiste.  We leren je hoe je de software als moderator hoort te gebruiken. Opleiding, geslacht, afkomst en geaardheid is voor ons niet belangrijk. De eisen die wij stellen aan onze forum moderators zijn de volgende:

 • Je bent 21 jaar of ouder.
 • Je staat sterk in je schoenen! Dat houdt in dat je ten aller tijden vriendelijke en professioneel blijft, ook wanneer gebruikers je uitlokken of beledigen.
 • Je bent een teamplayer. Je zal samenwerken met andere moderators en de Admin/Eigenaar. Voor de moderators is er een apart gedeelte op het forum die gebruikers niet zullen zien waar je met elkaar kan communiceren. Tevens zal je hier tips en onderwerpen vanuit ons vinden.
 • Je blijft professioneel. Dit houdt in dat je geen gebruikers onnodig gaat lastig vallen, stalken of intimideren. Dit gedrag is volledig onacceptabel en zal resulteren in of 1 waarschuwing of in een directe ban.
 • Je bent actief. Je hoeft echt niet de hele dag op het forum te zitten al mag dat natuurlijk wel maar we verwachten dat moderators wel actief zijn en niet opeens dagen of langer verdwijnen.

Wat kan je van ons verwachten?

Een forum moderator zijn is een leuke en interessante ervaring maar wat kan je dan van ons verwachten?

 • We leren je hoe je een forum moderator kan zijn en met onze forum software om te gaan.
 • Support voor al je vragen mbt het moderator zijn.
 • Zolang je moderator bent gratis premium lidmaatschap, dit ontgrendeld een aantal premium opties op het forum waaronder de mogelijkheid om een banner onder je berichten te laten zien, aangepaste titel en nog meer..
 • Korting op toekomstige producten en aanbiedingen. We zijn zelf bezig met een aantal producten maar verwachten in de toekomst ook producten en aanbiedingen van derden te krijgen en als bijdrager aan ons platform krijg jij dan korting en als het even kan een aantal freebies.😁
 • Veel ruimte voor eigen inbreng. We staan altijd open voor nieuwe ideeën,feedback en kritiek om het platform te verbeteren.

We hebben 3 soorten moderators. Moderator Trainee, Moderators en Super Moderators. Je begint als trainee tenzij je kan aantonen dat je ervaring hebt als moderator en bekend ben met Xenforo software. De verschillen kan je lezen in het moderator forum als we besloten hebben om met elkaar verder te gaan.

Heb je alles goed gelezen en laten bezinken en denk je dat jij de juiste persoon bent om ons moderator team te versterken? Vul het contact formulier onder aan de pagina in en wellicht spreken we elkaar snel!

Seksuoloog

Ben jij een seksuoloog of een seksuoloog in opleiding en lijkt het je leuk om je eigen rubriek te hebben dan wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Zoals je al kon raden zijn wij een erotisch platform dat mensen van alle lagen van de maatschappij met alle seksuele voorkeuren trekt en mensen hebben natuurlijk altijd vragen als het om seksualiteit gaat.

Vind jij het leuk om vragen te beantwoorden en deze vervolgens in je eigen rubriek op de site te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten dat je kan aantonen dat je of een seksuoloog in opleiding bent of reeds bent afgestudeerd. Zoals met alle andere functies maakt ons niet uit wat je geslacht, afkomst of seksualiteit is.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Je eigen rubriek op de website.
 • Je eigen Ondeugend Nederland email adres.
 • Desgewenst een eigen gedeelte op ons forum.
 • Gratis Premium lidmaatschap op ons forum met Seksuoloog als titel onder je forum naam.
 • Links naar al je social media profielen.

Dus lijkt het je leuk om vragen te beantwoorden van onze bezoekers dan horen we het graag! Neem contact met ons op via het contact formulier onderaan de pagina en wellicht spreken we elkaar snel!

Overig

In de toekomst verwachten wij meer functies te kunnen aanbieden zowel betaald als vrijwillig dus hou de site in de gaten.

CONTACT FORMULIER VRIJWILLIGE FUNCTIES